Mit
Hol

Az Ön kosarában 0 különböző termék található 0 Ft értékben

Szoláriumkosár

Cégünkről

...ha szolárium Socotex

Szolárium forgalmazás, szolárium gép üzemeltetés, szolárium szervíz... egy szóval minden ami a szolárium szóról az ember eszébe jut, azt cégünknél - az egyik legrégebbi szolárium kereskedésnél - megtalálja. Németországi tapasztalatainkat sikeresen alkalmazzuk a magyar szolárium piac igényei szerint. Cégünk a világ szinte minden részéről képvisel és forgalmaz szolárium termékeket: a California Tan és Emerald Bay szolárium krém családokat, az UWE és a megaSun szolárium gyártókat, a Lighttech, Sylvania, HERAEUS és COSMEDICO szolárium cső gyárakat illetve forgalmazókat . Saját gyártású álló szoláriumainkat többek között kibővítettük a Qmed gyármányú olasz napzuhanyokkal .

De nem csak új szolárium gépeket hanem használt felújított barnító gépeket is forgalmazunk garanciával. Minden márka megtalálható készletünkben: Ergoline. Soltron, megaSun, UWE stb. Cégünk beszámítja régi elavult szolárium gépét és egy korszerübbet, újabbat ajánl.

Arra törekszünk hogy minden kedves ügyfelünknek a neki legmegfelelőbb szolárium gépet ajánljuk. Ez természtesen nagy raktár készletet jelent mind új mind felújított szoláriumokból. Már 150 000 Ft-tól tudunk szoláriumot ajánlani.

Komoly szervízhátterünk van, raktárkészlettel, ami több éves tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhető. A-Z-ig minden megtalálható cégünknél, ami a szolárium müködéséhez, üzemeltetéséhez szükséges, úgy mint szoláriumtartozékok, szoláriumcsövek, szoláriumkiegészítők, szolárium kozmetikumok, reklámanyag stb.

Szoláriumszalon berendezésében, építésében is nagy gyakorlatra tettünk szert, a több mint 50 darab kisebb nagyobb szolárium stúdió építése, beüzemelése közben .Ezek sikeres müködése is igazolja koncepciónkat: a választás lehetőségét. Más szóval cégünk munkatársai a szoláriumok brókerei felkínálják Önnek a legjobb megoldásokat !!!

Három saját napstúdióval rendelkezünk, ill. az országban több müködő referencia stúdiót alakítottunk ki, építettünk ügyfeleinknek. Stúdióinkban lehetőség nyílik leendő partnereinknek, hogy gép vásárlás elött az adott szoláriumokat ki is tudják próbálni, ill. szaktanácsadásban részesülhetnek. Szoláriumvásárlás ill. beüzemelés után is tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, hogy első kézből értesüljenek az aktuális újdonságokról, technológiai újításokról akciókról.

Tevékenységi körünk bővült az infraszaunák forgalmazásával, ill. mivel az utóbbi időben igen sok ellenreklámmal találkozik az ember a szoláriumozást illetően, megszereztük a California Tan Sunless UV mentes barnulás kizárólagos forgalmazását, mely „téma” azoknak szól akik idegenkednek a szoláriumozástól, ill. akiknek egészségügyi okok miatt nem javasolt, de számukra is fontos a kellemes barna szín, a biztos külső, és a jó megejelenés.

Célunk, hogy ügyfeleinknek a „VÁLASZTÁS LEHETŐSÉGE„ koncepció mindenben segítse a sikeres üzleti élet kialakításában.




     Feliratkozás hírlevélre     Név:    E-mail cím: