Mit
Hol

Az Ön kosarában 0 különböző termék található 0 Ft értékben

Szoláriumkosár

Hírlevelek listája

Hírlevelek listája /

EU 0,3 szolárium csövek - Socotex hírlevél

2010-05-03 18:08:13

 

Az Unió már több mint két éve szabályozza a szoláriumozás un. súlyozott erythrem értékét, ami azt jelenti, hogy hogyan lehet leégés nélkül a legkisebb bőrkárosodás mellett a szoláriumot használni.

Ezt az értéket 0,3 W/nm-ben maximálták .A magyar hatóságok már tavaly óta folytatnak ellenőrzéseket az országban megtalálható szoláriumok sugárzásának erősségéről.Sajnos eddig csak 1-2 %-a  a méréseknek mutatta a megfelelő értékeket.Ezért idén még szigorúbban fognak ellenörizni és már büntetnek is.

A 0,3-ra való áttérés tehát több okból is időszerű.

A rendelkezés viszont a szoláriumozást a megfelelő keretek között engedélyezi, ami azt jelenti , hogy akik eddig csak a szolárium egészségre káros hatásait szajkózták azokat ez a rendelkezés elnémítja és új - akik eddig egyáltalán nem használtak szoláriumot  - ügyfélkört hoz létre.

Az  EU által elfogadott norma azt jelenti ,hogy meghosszabbodnak a barnulási idők .Teszteléseink azt mutatják hogy a megfelelő csövekkel ez az idő is csökkenthető !!!

A hosszabb barnulási idő ugyanakkor a bőr számára is több időt ad hogy védekezni tudjon ezért az így felépített barnaság tovább tart és más természtesebb színt ad legalábbis az általunk használt csövekkel !!!

A németországi Sylvania és a magyarországi Lighttech lámpagyárakkal közösen majdnem az összes szolárium gépre megtaláltuk a szigorú normának megfelelő csövet.Mert nem elég ,ha a cső 0,3-as a szolárium gép együttes UV sugárzása nem lépheti ezt a határértéket.

Szakembereink megfelelően felkészülten várják az Önök jelentkezését !

Most akciós EU 0,3-as csövek május 15-ig !!


EU 03-as hot line :+361-7691827

ha szolárium

SOCOTEX

www.socotex.hu

www.blackmagix.hu

 

     Feliratkozás hírlevélre     Név:    E-mail cím: