Mit
Hol

Az Ön kosarában 0 különböző termék található 0 Ft értékben

Szoláriumkosár

Hírlevelek listája

Hírlevelek listája /

Az ELSŐ SZOLÁRIUM NAP MÁJUS 30-án !!! - Socotex hírlevél

2010-05-26 22:27:07

 

A magyar szolárium üzemeltetők egyesület szervezésében kerül megrendezésre az első SZOLÁRIUM NAP 2010 május 30-án vasárnap !!!

A nap célja a szolárium népszerűsítése ,a D Vitamin fontossága és az UV sugarak jótékony hatásai  az emberi szervezetre.

Ez az első ilyen közös demonstráció csatlakozzon Ön is . A Juventus Roxy és sok vidéki rádióban hirdetéssel is népszerűsíti az egyesület a SZOLÁRIUM NAPOT .

Miről is szólna ?

Az Unió szabályozása szerint lehet egészségesen napozni az új EU 03 -as szoláriumokkal ,de be kell tartani a szabályokat.

A SZOLÁRIUM NAP alkalmából erről szeretnénk beszélni, megismertetni a szolárium jó oldalait azokkal a vendégekkel  akik a sok negatív reklám  miatt eltávolodtak a szoláriumozástól.

Egy egység ingyenes napozási lehetőséget biztosítva, szeretnénk a szoláriumot népszerűsíteni ,de ezt kisérje minden alkalommal egy  bőrtípus meghatározás és a vendéggel való beszélgetés is a  napozási szokásairól valamint egészségi állapotáról.

Ha van rá lehetőség akkor egy  kozmetikus szakember is lehetne a helyszínen aki segiteni tudna ebben, ezenkívül a kozmetikus szakember válaszolhat  az egészséges fényfürdőt igénybevevők egyéb bőr problémáival összefüggő kérdéseire is.

Természetesen mindenki belátása szerint kedveskedhet vendégeinek :

Bérlet akciókkal krém akciókkal járulhat hozzá ,hogy vendégei számára emlékezetes maradjon ez a nap.

Reméljük, hogy ez a kezdeményezés minél szélesebb körben fogja a szoláriumozást népszerűsíteni !

Kérjük hogy a szolárium napon szerzett tapasztalait ossza meg velünk :info@socotex.hu e-mail címen esetleges kérdéseire szívesen válaszolunk

Nap Telefonunk : 1-769-1827 www.socotex.hu

Szép Napot !

Socotex Kft mint egyik szervező és

a Magyar Szolárium Üzemeltők Egyesületének Stratégiai Döntéshozó Tagja

Cégünk által forgalmazott  SKIN CONTROL készülék abszolút biztonsággal határozza meg a leégés mentes napozási időket minden bőrtípus számára.Stúdiójának fontos tartozéka lehet ! Új ügyfeleket szerezhet vele !

 

Most akciós áron rendelhető !

 

     Feliratkozás hírlevélre     Név:    E-mail cím: